Haapsalus algasid Põhjamaade noorte meistrivõistlused lauatennises

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kell 9.30 algasid Haapsalu spordikeskuses Põhjamaade noorte (kadetid ja juuniorid) meistrivõistlused lauatennises. Esmakordselt osalevate Islandi ja Fääri saarte kõrval on kohal Norra, Taani, Soome, Läti, Leedu ja Eesti võistlejad. Vaid Rootsi puudub – sealsetes noorteliigades on just üleminekumängud.

Spordikeskuse tennisehalli on paigaldatud 24 võistluslauda. Osaleb üle saja lauatennisisti ning riikide arvu poolest ületab see kõik eelnenud võistlused. Koos treenerite ja kohtunikega kasutab Haapsalu majutusasutuste teeneid 130 väliskülalist ja 24 Eesti võistlejat ja külalist. Võistlus-, majutus- ja toitlustustingimused on suurepärased ja mis peamine – kõik on ühes kohas või paarisaja meetri kaugusel.

Kadettide Eesti II võistkonnas mängivad meie Toomas Vestli ja Aaro Õismets, kes nädalapäevad tagasi mängisid Vilniuses kadettide lahtistel võistlustel ning alistasid 16 meeskonna turniiril alagrupis Leedu 3:0 ja Soome 3:2 (kaotasid 0:3 Valgevenele) ja pääsesid veerandfinaali, kus aga tuli vastu võtta kaotus.

Võistlused lõppevad kolmapäeval, autasustamine algab kell 14. Mängude algus on kõikidel päevadel 9.30. Tulge vaatama heatasemelist lauatennist ja omadele kaasa elama!

Heikki Sool

Mängud avatakse pidulikult täna kell 14.15.

Mängude ajakava näeb siin.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments