Läänemaa–Harjumaa maavõistlus lõppes võõrustajate kaotusega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

22. juunil Haapsalus toimunud maakondade jalgpalli maavõistlusel kaotas Läänemaa esindus Harjumaale kindlalt 0:5.

Esimesel poolajal korralikult mänginud meeskonnale sai lõpuks saatuslikuks füüsiline vastupidavus. Meie meeskond koosnes peamiselt kohalikest jalgpalluritest, kes pallivad IV liigas, Harjumaa koondist esindasid enamjaolt esiliiga jalgpallurid. Kiirused on liigade vahel väga erinevad ja see otsustaski lõpuks mängu. Kui Harjumaa meeskonna mängiva treeneri Pelle Pohlaku sõnul oli vastastel tegemist meeskonna kokkusaamisega, siis Läänemaa koondisel ilmnesid kaod alles mängu eel, kui mõned väga olulised jalgpallurid mängule lihtsalt ei ilmunud ja mõnda segas vigastus.

Siiski tuleb kiita neid Läänemaa poisse, kes oma maakonna au suure südamega kaitsma tulid. Näiteks Lihula JK jalgpalluritel oli eelmisel õhtul tuline lahing oma liigas. Veel olid kodumaakonna eest väljas Läänemaa JKs, Tallinna FC Levadias, Kaitseliit Kalevis ja Pärnu JK Vapruses mängivad jalgpallurid.

Enne põhimängu kohtusid lastemängus Haapsalu FC Flora noored vutipoisid. Aavo Tomingase hoolealuste põneva mängu võitis “Siniste” esindus.

Jaanus Getreu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments