Suurüritused muudavad Haapsalu liikluskorraldust

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Juuli alguses Haapsalus peetava mitme suurüritusega seoses on kohati muudetud linna liikluskorraldust, teatas Haapsalu linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

3. juulil algavatele noorte Euroopa meistrivõistlustele jalgpallis on oodata üle 2000 inimese, samal nädalavahetusel korraldatav Ameerika autode näitus toob kokku sama palju rahvast, edastas Parbus.

Parbuse teatel suletakse jalgpallivõistluste raames Staadioni tänav Lille ja Mulla tänava vahelisel alal. Pealtvaatajad pääsevad staadionile Staadioni tänavalt, mitte veekeskuse eest nagu tavaliselt.

„Veekeskuse ja Staadioni ees olev parkla on 3., 6. ja 9. juulil võistluste korraldajate käsutuses. Külastajatele eraldi parklat ei ole. Võimalik on parkida linnas,“ sõnas Haapsalu linnakeskkonna osakonna juhataja Krista Vilta.

Tõnu Parbuse teatel on Staadioni tänav Lille ja Mulla tänava vahelisel alal suletud 3. juulil kell 12-22, 6. juulil kell 8-22 ja 9. juulil kell 12-22.

Samuti muutub liikluskorraldus Haapsalu vanalinnas seoses Ameerika autode näitusega. Reedel, 6. juulil kell 6-12 on suletud Lossi plats, Jaani tänav on muudetud kahesuunaliseks.

Pühapäeval, 8. juulil peetakse traditsiooniline Ameerika autode paraad läbi linna, sellega seonduvalt on Posti tänav suletud tund-poolteist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments