Läänlane Kallemets riigikogus tööle ei hakka

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Riigikogu esmaspäevasest pressiteatest hoolimata ei asu Kalev Kallemets riigikogu täieõiguslikuks liikmeks.

Riigikogu pressitalituse teadaande kohaselt asub vastavalt riigikogu juhatuse otsusele seoses Raivo Järvi volituste lõppemisega tema surma tõttu alates 19. juunist riigikogu liikmeks asendusliige Kalev Kallemets. Tegelikkuses on Kallemets vaid formaalselt riigikogu liige ajal, mil Kaja Kallas on lapsepuhkusel ja istungeid ei toimu.

“Raivo Järvi enneaegne lahkumine on tõeliselt kurvastav. Kaja Kallase naasmiseni lapsepuhkuselt on vähem kui kaks nädalat ja selle ajaga ei õnnestu minul Läänemaa valijatele suuri otsuseid teostada, kuna sel ajal ei toimu ka riigikogu istungeid. Järelikult ei anna ma ka vannet, ei rakendu tegevuspiirangud ja hüvitised,” selgitas Kallemets enda veidrat staatust riigikogu asendusliikmena.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments