Nadežda Kaarma andis välja teise koogiraamatu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

8. juunil esitles Nadežda Kaarma Tallinnas Komeedi kohvikus oma teist raamatut – järje sai aasta eest ilmunud “Nadja koogid”.

“Kirjastus tegi ettepaneku uueks raamatuks pärast eelmise ilmumist,” ütles ka sel suvel Haapsalus Epp Maria galeriis kooke valmistav Kaarma, “ja hakkasingi kohe retsepte nuputama.”

Tõsisemad “Nadja koogid 2” ettevalmistustööd läksid lahti märtsis, kui natuke rohkem kui kuu jooksul küpsetati ja pildistati Komeedis ja Epp Maria galerii kohvikus kõik raamatu poolsada torti, kooki ja struudlit.

Raamatu põhiosa moodustavad taas tordid, kõik rammusad nagu Nadjal ikka. “Mis mõte on torti teha, kui ei ole rammus,” ütles kondiiter.

Kaarma sõnul pole tema kookide valmistamiseks tarvis mingeid erilisi koostisaineid. Ka ei eelda Nadja, et hobikokal on kodus keerulised köögimasinad. “Mikserit on vaja,” ütles ta.

Kaarma ütles, et on väga õnnelik rohke tagasiside üle esimesele raamatule. “Inimesed tulevad tänaval tänama, et proovisid minu torti teha ja tuli välja,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments