Viljandi kultuuriakadeemia tantsutudengid näitavad oma loomingut

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänasel tantsuõhtul Epp Maria galerii sisehoovis näitavad oma loomingut Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tantsueriala tudengid.

Korraldaja Jüri Türkei ütles, et tahtis näidata haapsallase Keity Pooki sooloetendust. “Et 20 minutiks inimesi kohale kutsuda oleks kurb, näitame ka tantsufilmi ja veel üht sooloetendust,” sõnas Türkei.

Kell 21 algava tantsuõhtu esimene esineja on Keity Pook sooloetendusega “Aino”, järgneb tantsufilm “Adhesioon” (autor Sylvia Köster, esitajad Maria-Netti Nüganen ja Markus Habakukk) ja sooloetendus “Flamingod” (Kadri Sirel).

Viljandi kultuuriakadeemia tantsutudengid näitavad oma loomingut galeriis teist aastat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments