Haapsalu fooridega ristmikul oli avarii

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kella poole kahe paiku põrkasid Haapsalus Tallinna ja Lihula maantee ristmikul kokku kaks sõiduautot.

Lääne prefektuuri politseijaoskonna juht Margus Kaldma ütles, et avariis kannatanuid ei olnud ja juhid leppisid kokku, kes on süüdi.

“Juhtum läheb kindlustusse,” ütles Kaldma. “Politsei seda ei menetle.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vahtralehele
11 aastat tagasi

halloo, miks ma peaksin külje foore vaatama, kui mujal ilmas on kaasaegsed foorid, mis hoolimata päikesest on nähtavad? Nii võiks ju öelda, et milleks üldese foore, jälgin silmanurgast teisi liiklejaid!
Vasakpöörde puhul on eriti vahva kokku saada näiteks bussiga, kes samuti vasakpööret teeb.

foor
11 aastat tagasi

lihtsalt linna on aastaid selle ristmiku unarusse jätnud! Tundub, et linnaametnike ei huvitagi liikluskorralduse parandamaine ristmikul. Te katsuge teha vasakpööret, kui juhtub nn praamiaeg olema, See, et see ristmik on autojuhtidele arusaamatu kohati, siis jalakäijatele lausa ohtlik.

vahtraleht
11 aastat tagasi

muus osas olen nõus, et võõrail on raske mõista ridade asetust ja see on küll kivi linna kapsaaeda- SUUR kivi ning linnavalitsuse ees oleval fooril oleks küll mõistlikum koht Kastani – Metsa ristmikul kui uue foori jaoks raha ei jätku.
kas on vaja selle korda saamiseks ohvreid??? tundub et enne asjad ei liigu.

vahtraleht
11 aastat tagasi

ei saa kogu ilma süüdistada, kui endal oidu pole. päikesega saab ka külje foore ju vaadata, aga jah algaja või närviline juht seda ei taipa. pole see foor teistest kuidagi halvem või segasem.

Gen.
11 aastat tagasi

Lisaks juurde,et suitseva Suzuki maasturi süttimise hoidis ära taksojuht Andrei,kes masina akujuhtme maha võttis. Meil on ikka mõnus lambarahvas- tee ääres uudistas mitmeid nn. mehi,kel ei tulnud mõttesegi õnnetutele naisautojuhtidele appi minna…..

Kiitus
11 aastat tagasi
Reply to  Gen.

taksojuht Andreile! Küllap tee ääres vahtisid need “kõvad mehed”, kel jätkub vaprust vaid Delfi naisteka autofoorumis naisi mõnitada. Ristmik on tobe jah, põliselanik veel kuidagi orienteerub, külalised püsti hädas. Üks meie hääbuva kolkalinna häbiplekkidest.

KA
11 aastat tagasi

…Kastani, Metsa ja Tallinna mnt ristmik vajab foori! Linnavalitsuse ees pole küll see vajalik eriti!

Minu arvamus on, et..
11 aastat tagasi

Õige ta on, fooritulesid ei ole näha. Ei päikseta, ega päiksega. Sõiduradasid tuleb aimata. Nüüd vist isegi on neid jooni seal maas näga, aga mõni aasta tagasi, minusugusele selle linna uustulnukale, oli päris üllatuseks, et alt linnast ristmiku poole sõites kaks sõidurada on.
Olen nõus, ristmik tuleb korda teha. Uued ja nähtavate tuledega foorid, ning poleks paha vasak pöörde jaoks suunav foor. Ning muidugi sõiduradade jooned.. neid ei tasu värviga pintseldada, vaid katta korralikult, et ei hakkaks kolme nädalaga joonte alt jälle asfalt paistma.
Siis sõidab julgemalt oma inimene ning võõras on ka kindlama sõiduga.

Silde
11 aastat tagasi

Ainuke kes neid näeb on ment. saab kollase eest jälle väänata kannikasse.

Milline tuli põleb?
11 aastat tagasi

Värve võib ju tunda, aga kui fooritulesid lihtsalt ei näe- ei saa aru, milline tuli põleb. Heal juhul märkad vahetusmomenti. Eriti vilets on olukord foorile paistva päikesega, aga viimasel ajal isegi juba ka ilma päikeseta.

KA
11 aastat tagasi

Olen täitsa sama meelt!

valgus
11 aastat tagasi

õpi lihtsalt värve tundma ja sõitma