Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kaotas FC Kuressaarele 0:3

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi poiste C2 võistkonna hooaja viies Eesti noorte meistrivõistluste mäng toimus reedel Saaremaal, sealse FC Kuressaare võistkonna vastu. FC Kuressaare on FC Levadia kõrval teine võistkond, kes meie grupis pole kaotanud ühtegi mängu, seega oli tegemist väga tugeva vastasega. Eelmisel aastal suutsime kodus saarlastega välja võidelda viigi.

Reedene mäng kujunes aga väga raskeks. Kohe alguses olime sunnitud rohkem tegelema kaitsetööga ja rünnakuid tekitasime harva. Probleemiks oli palli võitmine ja selle edasitoimetamine ründajatele.

Saarlased suutsid juhtima minna juba viiendal minutil. Poolaja keskel saime ka meie oma mängu rohkem käima, avasime ääri ja ründajatel tekkis mitmeid võimalusi. Neist Reno löök mängu 26. minutil oli väga ohtlik ja palju ei jäänud puudu ka viigiväravast. Siiski pidime tegema rasket tööd kaitses ja meie kasvult lühemad poisid pidasid tõsist võitlust füüsiliselt tugevate vastaste vastu.

Kogu mängu suurimaks probleemiks oli vastaste neutraliseerimine nurgalöökide puhul. Sellega ei saanud me üldse hakkama ja nõnda lendas pall teisel poolajal kahel korral nurgalöögiolukordadest meie väravasse.

Positiivse noodina võib välja tuua meie poiste tõsise võitlusvaimu, samas oleks soovinud kvaliteetsemat palli omakssaamist ja täpsemaid sööte selle kaudu. Need elemendid on kindlasti parandatavad. Seda, et poisid suudavad tehniliselt hästi mängida, on sel hooajal mitmetel mängudel ka näidatud. Kevadring lõpeb reedel kodumänguga Lihulas, kui vastaseks on Tallinna Kalev.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments