Uuemõisa kooli lõpetajad kinkisid koolile raha helivõimenduse ostmiseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Rando Pajuste
Foto: Rando Pajuste

Sel nädalal Uuemõisa algkooli lõpetanud kuuenda klassi õpilased kinkisid Uku Suviste kontserdi piletite müügiga kogutud raha koolile helivõimenduse ostmiseks.

“See on kuuenda klassi kingitus oma koolile,” ütles idee autor lapsevanem Lilja Judanov, kelle poeg lõpetas sel aastal kooli. Uuemõisas on õppinud ka tänavuse lõpetaja kolm venda.

“Kontsertide ajal on laste hääled nõrgalt kuulda,” põhjendas Judanov, miks nende pere peab just helivõimendust koolile vajalikuks. Vajadusel on kool laenutanud helivõimendust mujalt.

“Mõtlesime perega, mida saaksime ise korraldada, ja tegime ettepaneku Uku Suvistele anda koolis heategevuskontsert,” rääkis Judanov.

Pileteid Uku Suviste kontserdile müüsid eelmisel nädalal kuuenda klassi õpilased, samuti sai publik teha annetusi kohapeal. Koolile koguti üle saja euro.

“Summa jääb seemneks ja hakkab loodetavasti kasvama,” ütles Judanov.

Judanov ütles, et publikut oleks võinud olla rohkem, kuid emotsionaalselt läks kontsert täie ette. “Rahvale meeldis,” ütles ta.

Huvitavaks pidas Judanov seda, kui Uku Suviste laulis koos kuuenda klassi Marekiga Raimond Valgre “Helmit”.

Heategevuskontserdil esinesid ka peotantsuklubi “Valge Daam” väikesed tantsijad Helve Kruusemendi juhendamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments