Kutsehariduskeskuse tekstiiliõpilased esinesid Terevisioonis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Teisipäeval, 5.juunil tutvustasid ETV Terevisioonis oma lõputöid Haapsalu kutsehariduskeskuse tekstiilitöö eriala õpilased.

Marge Heeringa teemaks olid Haapsalu sallist inspireeritud kleidid, Karolin Kairo-Gasmanil linikute teine elu; Merilin Luik näitas “seelikut” jalgrattale ja Klaarika Karja telgedel kootud rippmatti.

Terevisioonis astusid Haapsalu kutsehariduskeskuse tekstiilitöö õpilased üles hommikusaate uue rubriigi raames, mille jooksul tutvustatakse vaatajatele kutsekoolide lõpukursuste õpilaste huvitavamaid lõputöid. Lisaks tekstiilitööle oli Terevisooni saatemeeskonnale välja pakutud loodusturismi korralduse eriala õppereis/lõpueksam Hiiumaal Ungern-Sternbergi radadel ja mööblirestaureerimise eriala restaureeritud mööbliesemed. Saategrupi valik langes seekord tekstiilitööde kasuks.

Tekstiilitöö eriala lõputööde avalik kaitsmine on neljapäeval, 7. juunil kooli aulas. Lõputööde kaitsmisega koos toimub ka käsitöömeistri kutsekvalifikatsioonieksam, kus osaleb 18 tekstiilitöö eriala õpilast. Tekstiilitöö eriala õpilaste lõputöid saab näha kooli 25. aastapäeva ürituste ajal 8. ja 9. juunil.

Aile Nõupuu,
HKHK arendusdirektor

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments