Peeti suvevolle hooaja avavõistlus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Avaetapi võitjad. Foto: erakogu
Avaetapi võitjad. Foto: erakogu

Teisipäeval algas Credit24 rahvaliiga suvevolle teine hooaeg. Samaaegselt mängiti vollet neljateistkümnes Eestimaa paigas.

Läänemaal on võistluspaigaks Taebla. Suvevolle eripäraks on see, et ei ole vaja kuuluda võistkonda, vaid tiimid moodustatakse igal turniiril kohapeal. Esimesel etapil moodustatakse võistkonnad loosi alusel, järgnevatel kordadel vastavalt iga mängija reitingule.

Läänemaa avaetapi võitjavõistkonnas mängisid Ly Märss, Reno Orumaa, Georg Paaliste ja Arne Kallas. Teise koha said Aive Aljaste, Ergo Orumaa, Martin Loorits ja Marko Õunas.

Kolmanda koha võistkonda kuulus ka Lääne maavanem Innar Mäesalu. Veel lõid selles tiimis kaasa Maret Valk, Argo Orumaa ja Janar Kuld.

Kokku mängitakse suvevollet kaheksal järjestikusel teisipäeval ja alustatakse iga kord kell 18. Igal etapil autasustatakse esikolmikusse kuulujaid ning hooaja lõpus parima reitinguga mängijaid.

Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments