Laikmaa Kirimäe rattasõidu võitis Kristo Klippberg

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Uku Toomet
Foto: Uku Toomet

Rakser Rannarootsi rattasari algas tänavugi päikesepaistelise ilma ja arvukate osavõtjatega.

I etapp – 20 km pikkune Laikmaa Kirimäe rattasõit – osutus jõukohaseks 67-le tervisesportlasele. Tegevust jätkus neist jällegi kõigile. Esimeses otsas käis tihe rebimine, tagapool nauditi loodust ja seltskonda.

Finiširebimises edestas Kristo Klippberg (pildil esiplaanil nr 37) Anar Lauri vaid mõne meetriga, mõlemale aeg 34.59. Kolmandana lõpetas Ailar Ladva (35.00), kes oli ühtlasi parim üle 40-aastaste veteranide arvestuses. Naistest oli parimad Liina Kasela (40.21, kokkuvõttes 13. koht), Kelly Klippberg (42.02) ja Egne Lappmaa (42.08), naisveteranidest Piia Jaaksoo (44.01), Urve Sündema (45.15) ja Helina Evert (46.25). Meesveteranidest järgnesid Ailar Ladvale Toomas Kriisa (40.03) ja Ain Heeringas (40.08), poiste esikolmikusse jõudsid Robin Pruul (43.46), Rando Suuster (43.54) ja Kaspar Kirsipuu (57.03).

Parim võistkond oli Raadio Paralepa koosseisus Anar Laur, Ailar Ladva, Steve Astok ja Andrus Tammistu ning parim pere Aivo ja Urve Sündema koos tütre Liina ja poja Andoga.

Auhinnalaua katsid kohaliku omaalgatuse programm ja Maag Lihatööstus. Turvalise teekonna tagas Kirimäe külaselts. Tänan kõiki asjaosalisi!

Aare Vaalma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments