0

Firmaliigat juhib kaheksa ala järel HNRK

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tuulisel ja jahedavõitu 23. mai õhtul võisteldi Paralepa rannas sõudmises, mis jätkas Läänemaa firmaliiga karikasarja.

Kaheksa ala järel juhib HNRK võistkond, teisel kohal on Haapsalu linna spordibaasid ja kolmas Airon–Kergejõustikuklubi.

Sõudmisvõistluse võitis Flamingo–Brutus, teine oli Haapsalu linna spordibaasid ja kolmas HNRK. Naiste esikolmikusse sõudsid ennast Eve Streng (Swedbank), Merli Kõrgmaa (SEB) ja Kristiine Uspenski (Flamingo–Brutus). Meestest tegid kiiremad aerutõmbed Taavi Vaher (Kaitseliit), Aap Uspenski (Flamingo–Brutus) ja Madis Mintel (Tradilo).

Tublimad veteranid olid Juhan Lukk ja Marina Vallik (mõlemad Haapsalu linna spordibaasid).


Ülle Lass

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz