Kullamaa vapimärgi saavad Arvo Tarmula ja Jüri Kann

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kullamaa vallavalitsus otsustas 16. mai istungil anda välja kaks valla vapimärki.

Valla sündmuste pikaajalise jäädvustamise eest ja 75. sünnipäeva puhul antakse vapimärk fotograaf Arvo Tarmulale ning valla arengu- ja visioonikonverentside korraldamise ja Kullamaa hariduselu kujundamisele kaasaaitamise eest professor Jüri Kannule.

Vallavanem Jüri Ott ütles, et vapimärgi saavad inimesed, kes on Kullamaa elus midagi erilist ära teinud.
Oti sõnul on valla elu fotoaparaadiga iga kandi pealt jäädvustanud Arvo Tarmula alati valmis oma rikkust jagama. “Kui mõnest valla jaoks tähtsast sündmusest on vaja kvaliteetset fotot, ei ole Tarmula kunagi keeldunud tulemast,” ütles Ott, nimetades Tarmulat Kullamaa sümboliks.

Tallinna tehnikaülikooli professor Jüri Kann on vallavanema sõnul aidanud Kullamaad haridusküsimustes. “Vallal on tehnikaülikooliga koostööleping, mis võimaldab meie õpilastel vajadusel alati kõrgkooliga tutvuda,” ütles Ott.
Samuti on tunnustatud teadlane viinud moderaatorina valla arengukonverentsid kõrgele tasemele, nii et ettevõtmine on leidnud kõlapinda Läänemaast kaugemal.

Vapimärgid antakse üle valla 20. sünnipäevale pühendatud üritusel 23. juunil.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments