17. mai: Hullud mõtted

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Haapsalu on nagu Tallinn selle poolest, et linna ümbritseb meri, aga ometi ei ole ei linlastel ega võõrastel mere äärde asja. Kui just ei aja taga nõukogudeaegset eksootikat, varemeid, lagunenud putkasid, jäätmaale kokku veetud ehitusprahti. Kaugele merre lõikuvad Krimmi ja Bürgermeistri holm võiksid olla linna kõige ilusamad paigad, aga on kahjuks kõige koledamad.

Rakvere ärimeeste katsest Krimmi holm kõrghooneid täis pikkida pole enam midagi kuulda. Mõnes mõttes heagi, sest kellele seda Manhattanit ikka vaja. Hoopis sümpaatsem on Vikani puulaevaseltsi plaan rajada Bürgermeistri holmile Suure viigi kaldale puulaevasadam oma töökodade ja kõige muu selle juurde kuuluvaga.

Seltsi eestvedaja Alar Schönberg on igasugu hullude mõtetega välja tulnud ja need lõppude lõpuks ka ellu viinud. Saatku õnn ja energia teda ka Bürgermeistri holmil!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments