0

Ottomar Ladva mängis Garri Kasparoviga viiki

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Male suurmeister Garri Kasparov andis eile Tallinnas simultaani Eesti parimale 20-le noormaletajale, kõik peale kahe pidid maailmameistrile alla vanduma, kirjutab Postimees. Kasparoviga suutsid viiki mängida vaid 13aastane Ilja Siroš ja 14aastane Haapsalu poiss Ottomar Ladva.

Enne kolmetunnilist simultaani tutvustas Kasparov koolilastele suunatud rahvusvahelist projekti “Male koolis”, millele avaldas novembris vastu võetud deklaratsioonis toetust ka Euroopa Parlament.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz