Maavanem mängis kabevõistluste avamisel meistritega viiki

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Täna Haapsalu spordihoones avatud Eesti meistrivõistlustel 64-ruudulises kabes andsid enne võistluse algust simultaani paljukordne Eesti meister ja rahvusvaheline suurmeister Arno Uutma ja meister Andrus Tull.

Uutma ja Tulli vastasteks olid maavanem Innar Mäesalu, volikogu esimees Jaanus Karilaid, spordikooli direktor Mati Seppi ja aselinnapea Andreas Rahuvarm ning noored kabetajad Laura Lattik, Ketlin Õunap, Dan Taidla ja Antti Anttikainen.

Vaheldumisi käike tegevaid suurmeistreid kellelgi võita ei õnnestunud, kuid maavanem Innar Mäesalu mängis viiki.

“Lapsepõlvest on meelde jäänud, et edu tagab tammi keskjoonel hoidmine,” kommenteeris Mäesalu.

Euroopa kabeföderatsiooni ja Eesti kabeliidu president Janek Mäggi, kes ka ise neljal päeval võistlustulle astub, tänas avamisel Haapsalu kabeklubi eestvedajat Kalev Randlaist meistrivõistluste Tallinnast väljatoomise eest. “Valdav osa Eesti kabeeliidist on praegu Haapsalus koos,” ütles Mäggi.

Kabe meistrivõistlused kestavad Haapsalu spordihoones pühapäeva õhtuni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
J.K-A.R
12 aastat tagasi

tundub, et Karilaid ja Rahuvarm on abiellunud, sest nüüd on volikogu esimees Jaanus Rahuvarm. Peaaegu Karilaid:)