Kanepi jõudis paarismängus finaali

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi koos Sofia Arvidssoniga alistasid täna Kopenhaageni tenniseturniiri paarismängu poolfinaalis paari Cornet/Parmentier 6:3, 1:6, 10:7.

“Meil läks täna väga hästi. Kui mängisime lõbusalt siis kõik õnnestus. Teises setis hakkasime natuke tõsisemalt mängima, aga see ei töötanud meie jaoks. Meile ei sobi, kui võtame mängu liiga tõsiselt, peame lihtsalt mängima ja mängu nautima,” ütles Kaia Kanepi mängu kohta.

“Kuna me mõlemad mängime paarismängu harva, siis oli Sofiaga alguses kohe kokkulepe, et võtame seda kerge treeninguna, et harjuda väljakukattega ja saada parem tunnetus ja lihtsalt et oleks lõbus. Kuna me ikka mõlemad oleme keskendunud üksikmängule, siis paarismäng on meile mõlemale tore vaheldus.”

“Leppisime ka homseks kokku, et kuigi mängime finaalis, siis ei hakka midagi üle mõtlema – võtame seda nagu igat teist paarismängu. Mängime nagu oskame, aga et meil oleks tore ja lõbus :-),” lisas ta.

Homne mäng on Kaia Kanepi jaoks elu esimene WTA paarismänguturniiri finaal. Vastasteks on Kanepil/Arvidssonil  Date-Krumm/Fujiwara. Finaalmäng algab pühapäeval kell 13:50 Eesti aja järgi.

Kaia Kanepi on varem jõudnud paarismängus WTA turniiril poolfinaali, seda koos Elena Bovinaga 2011. aastal Brüsselis WTA 618 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril. Koos Maret Aniga on Kanepi võitnud ITF $100,000 taseme turniiri Biellas (2008). Koos Sofia Arvidssoniga on ta võitnud ITF 25 000$ tasemega paarismänguturniiri Jersey’s (2003).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments