0

Vooremaa on MK-etapil 52. kohal

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) finišeeris täna Laser-klassis Trofeo Princesa Sofia MAPFRE regatil 12. ja 29. kohaga ning hoiab seni peetud nelja võistlussõidu järel 52. asetust.

Teine Eesti Laseri purjetaja Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool / Tallinna Jahtklubi) suutis täna oma kvalifikatsioonilaevastikus saadud 6. ja 16. tulemusega tõusta eilsega võrreldes samuti 25 koha võrra, asetudes 138 sportlase seas kokkuvõttes 33ndaks, teatas Eesti jahtklubide liidu tegevjuht Ott Kallas.

Juhtpositsiooni on haaranud sakslane Simon Grotelueschen.

Täna Palma lahel valitsenud 3–5 m/s kiirusega lõunatuule oludes peetud võistlussõitudes suutis enamik Eesti koondist esindavaid sportlasi oma avapäeva järgseid positsioone parandada, lisas Kallas.

Laser Standard klass võistleb kolmapäevani kolmes kvalifikatsioonigrupis, neljapäeval aga jätkatakse sõite finaalgruppides. Laupäeval purjetavad iga klassi 10 parimat topeltpunktid andvas medalisõidus.

Trofeo Princesa Sofia MAPFRE regatt Hispaanias Mallorcal on rahvusvahelise purjetamisliidu ISAF Maailma Karika kolmas etapp.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz