Pühade ajal sõidavad Väinamere Liinide laevad tihedamas graafikus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väinamere Liinid lisab eelolevate lihavõttepühade ajal Virtsu–Kuivastu ja Rohuküla–Heltermaa parvlaevade sõidugraafikutesse kokku 36 lisareisi.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on lihavõttepühad traditsiooniliselt aasta esimene suurema nõudlusega aeg ja ettevõte soovib tagada reisijate sujuva üleveo. “Oleme selleks hoolikalt valmistunud, analüüsinud nõudlust ning koos ministeeriumi ja maavalitsustega pannud paika lisareiside mahu ja arvu,” ütles Hiiuväin.

Enamik lisareise toimuvad neljapäeval, 5. aprillil ja Virtsu–Kuivastu liinil ka pühapäeval, 8. aprillil.

Sõidugraafikud koos kõigi lisareisidega on näha portaalis www.tuulelaevad.ee e-pileti ostukalendris.

Alates 1. aprillist ei lisandu e-piletitele enam teenustasu, seega maksab e-pilet sama palju kui kassast ostetud pilet.

“E-pileti ostmine aitab vältida sadamas kassajärjekorras ootamist,” ütles Hiiuväin. “Kuna hinnavahet internetist ja kassast ostetud piletil enam pole, soovitame reisijatel pilet ette ära osta – see aitab sadamas tehtavatelt toimingutelt aega kokku hoida.” E-piletit ostes aitavad reisijad kaasa ladusale laevaliiklusele – nii jaotuvad sõidukid ühtlasemalt reisidele ja sadamas ei teki pikki ootejärjekordi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments