Koolitusprogramm “Võta ette” aitab ideid ellu viia

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalus stardib 4. aprillil praktiline koolitusprogramm “Võta ette”, mis aitab osalejatel oma huvid ja anded lagedale tuua ning koos teiste tegijatega südamelähedast ideed ellu viia.

Samast programmist sündisid Tartus näiteks kõneklubi esinemisoskuste treenimiseks, üllatusklubi rutiini murdmiseks ja projekt “Lapsed teatrisse” lastekodulaste lõimimiseks tudengitega. Ka Haapsalus on oodata mitu kohalikku elu edendavat algatust.

Programmi käigus kohtuvad osalejad kuu aja jooksul JCI Eesti Ettevõtlike Noorte Koja professionaalsete koolitajatega, kes aitavad neil enda projektiidee läbi mõelda ning esimesed sammud planeerida. Pärast seda saavad osalejad kuu aja jooksul mentori toel enda meeskonna idee praktikas järele proovida.

Koolitusprogramm käivitub 4. aprillil ning täpsemat infot leiab JCI kodulehelt.
Registreerimine: Kätlin Sasse, katlin.sasse@capmill.eu ja 580 50534.

Koolitusprogramm aitab jõuda ideest teostuseni:

4. aprill: Mida ma tahan teha? Enda jaoks südamelähedaste valdkondade kaardistamine.

11. aprill: Idee arendamise päev. Ideede genereerimine ja ühisideede moodustamine.

18. aprill: Projektiplaan ja meeskonnatöö. Meeskonna loomine ja projektiplaani koostamine.

25. aprill: Elluviimine ja efektiivsus. Olulisemate sammude läbiplaneerimine ning elluviimiseks valmistumine.

Osavõtjatel on projekti elluviimisel kuu aja jooksul mentori tugi.

Koolitusi viivad läbi JCI Certified National Trainer tasemega professionaalsed koolitajad, kelle igapäevatöö on seotud ka projektide elluviimisega praktikas: juhtimiskoolitaja Elmo Puidet (www.bda.ee), meeskonnatöö treener Kaire Valge (www.trainings.ee) ja projektijuhtimiskoolitaja Kaupo Noormaa (www.trainings.ee).

Koolitusprogrammi toetab ettevõtluse arendamise sihtasutus ja Euroopa sotsiaalfond.

Terve programmi (jaoks koolitust) jaoks on loodud sümboolne osalustasu 20 eurot, mida osalejad saavad kasutada enda projektiidee stardikapitalina esimeste sammude tegemisel.

JCI Haapsalu on aktiivsete noorte mittetulunduslik ühendus, mille eesmärgiks tulenevalt JCI (Junior Chamber International) tegevuse eesmärkidest on arendada noorte liidrivõimeid ja suurendada vastutustunnet ühiskonna ees, sõprust rahvaste vahel ning toetada ja algatada positiivseid muudatusi ühiskonnas.

JCI Haapsalu liikmeks võib astuda igaüks, kes on vanuses 18–40 aastat ja kellel on kõrgharidus (võib olla omandamisel) ja soov midagi positiivset ellu viia.

Kätlin Sasse

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments