Statistikaamet: Anna märku, kui sind pole veel loendatud!

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeva, 25. märtsini saavad inimesed, kes pole rahvaloendusel osalenud ja kellega pole rahvaloendaja ühendust võtnud, endast rahvaloendaja kutsumiseks statistikaametile teada anda.

“Kutsume loendusel veel mitteosalenud inimesi endast märku andma, et keegi ei jääks pildilt välja,” ütles statistikaameti peadirektor Priit Potisepp. “Tahame üleskutsega vähendada võimalust, et mõni inimene jääbki leidmata.”

Mitteloendatud inimesed saavad endast märku anda kas sisestades oma kontaktandmed loenduse veebilehel või helistades rahvaloenduse infotelefonil 625 9100 kella 8–18ni.

Endast teatamiseks on aega pühapäeva, 25. märtsini.

Kui inimene on e-loendatud, tema juures on juba käinud rahvaloendaja või on küsitlusaeg juba kokku lepitud, ei ole vaja endast teada anda.

Koos e-loendusega on Eesti püsielanike kohta täidetud isikuankeete 19. märtsi kella 23.00 seisuga 1 271 003. Number sisaldab ka topeltloendatuid – andmed korrastatakse pärast loendust andmetöötlusel ja iga inimene läheb arvesse üks kord oma loendusel märgitud püsielukohas.

Läänemaal on loendatud 23 396 inimest ehk 93 protsenti arvatavast elanikkonnast.

Rahvaloenduse lõpuni on jäänud 12 päeva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments