0

Sidepataljon pidas Kiltsis linnalahingut

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Sidepataljoni kolm rühma pidasid täna varahommikul Kiltsi lennuväljal nii ägedat linnalahingu õppust, et plahvatused kostsid ära 15 kilomeetri kaugusele.

“Granaadiplahvatusi imiteerivad lõhkepaketid,” selgitas sidepataljoni rühmaülem Silver Mäe plahvatusi.

Kiltsi lennuväljal pidas linnalahingut 79 sidepataljoni ajateenijat, kes saabusid neljapäeva õhtul ja lahkusid täna pärast lahingut. Lahingukäsk oli tõrjuda vaenlane välja kaheksast majast. Lahing algas hommikul kell 6.20 ja ülesanne oli täidetud kell 9.30, ütles Silver Mäe. Ründajad olid mullu suvel ja sügisel värvatud ajateenijad, maju kaitsesid kutselised kaitseväelased.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz