FC Risti tuli Läänemaa meistriks saalijalgpallis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud laupäeval, 3. märtsil peeti Haapsalu Wiedemanni spordihoones viimane Läänemaa meistrivõistluste etapp saalijalgpallis. Võitjaks tuli Risti meeskond, kes saavutas esimese koha ka kokkuvõttes.

Teisele kohale tuli kokkuvõttes Läänemaa spordikool (Läänemaa JK), kolmandale Palivere, neljandale Lihula ning viiendale Taebla, kes viimasest etapist osa ei võtnud.

Risti meeskond teenis kõigi viie etapi peale kokku 23 punkti, Läänemaa spordikool (Läänemaa JK) 19 punkti, Palivere 17, Lihula 11 ja Taebla 7 punkti.

Meistrivõistluste parimaks väravakütiks sai Risti mängija Marko Truusalu, parima väravavahi tiitli Risti väravavaht Taavi Kruuspan.

Esikolmikus lõpetanud meeskondade mängijatele anti Läänela poolt medalid ja diplomid, esikoht sai ka karika. Lisaks said individuaalsed auhinnad parim väravakütt ja parim väravavaht.

Viienda etapi tulemused:
Läänemaa 0 – 1 Risti
Palivere 2 – 0 Lihula
Läänemaa 3 – 2 Palivere
Risti 7 – 0 Lihula
Läänemaa 8 – 3 Lihula
Risti 4 – 4 Palivere

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuri kodanik
12 aastat tagasi

Eelmise kommentaari autor oli Ken Rakki

Kuri kodanik
12 aastat tagasi

Mis mõttes on Žan Vjazemski pandud artikli autoriks kui selle kirjutas 100% Bert Rotberg?