Selveri kliendid toetasid Läänemaa haiglat

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Teisipäeval, 31. jaanuaril andis Selver Läänemaa haiglale üle 2110 euro väärtuses tšeki imikute ja suuremate laste hingamisaparaadi soetamiseks.

Raha koguti heategevusprojekti „Koos on kergem” käigus 17. novembrist 4. jaanuarini. Rannarootsi Selveri kliendid said panna raha annetuskasti ja osta just heategevuskampaaniaks tellitud Lotte sussišokolaadi ning kellukesi. Kampaania ajal läks igalt ostult 0,64 senti haigla toetuseks.

„Sel aastal osteti šokolaadi ja kellukesi rohkem kui mullu, kuid annetuskarpi pandi vähem raha,” ütles Rannarootsi Selveri kaupluse juhataja kt Eleri Tänav.

Haiglale ostetav hingamisaparaat maksab 10 000–13 000 eurot. Heategevusraha oma maakonna haiglale koguti kõigis Eesti Selverites.

Kogu Eesti peale koguti 15 haiglale ligi 77 000 eurot, umbes kolmandik läks Tallinna lastehaiglale narkoosiaparaadi soetamiseks.

Malle–Liisa Loodus

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
...
10 aastat tagasi

mis krt.keel see on?

Samet
10 aastat tagasi

Laarile meeldib me4ngida sf5jame4nge, Pihlile lruueme4nge, Strandbergile rublame4nge ja Pentusele armume4nge (Ma armastan ). Oleks juba aeg tf5usta nendest liivakastime4ngudest ja sellest lasteaiatasemest kf5rgemale, sest mille muu kui me4ngimisega on meie valitsus nendel aastatel tegelenud.Paraku ei ole ligi 100 000 tf6f6tut Eestis ainult me4ngult, vaid varsti on see reaalsus. Aga valitsus ei ole siiani saanud aru selle probleemi tf5sidusest. Je4e4b mulje, et ainuke, kes ei me4ngi ja reaalselt ka midagi e4ra teeb, on Savisaar. Kust vf5tavad teised selle enesekindluse, et nemad oleksid linnapeana paremad. Me4ngult vf5ib-olla kfcll, kuid mitte pe4riselt. Meil ei ole aega me4ngida, sest lihtsalt aega viites kaotame… Loe rohkem »