Swedbank jätab rahaautomaadi Virtsu esialgu alles

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Swedbank jätab oma rahaautomaadi Virtsusse vähemalt 2013. aastani, teatas panga pressiesindaja.

“Alahindasime selle pangaautomaadi väärtust inimeste jaoks,” ütles Swedbanki jaepanganduse tegevdirektor Ulla Ilisson. “Lähtusime otsust tehes ja kohaliku omavalitsusega eelnevalt läbi rääkides automaadis tehtavate tehingute vähesusest. Tehinguid on tõesti vähe, kümme korda vähem kui automaatides keskmiselt ning see arv on viimase aastaga omakorda veel neljandiku võrra langenud.”

“Oleme olnud tihedas dialoogis erinevate koostöögruppidega – riigi, omavalitsuse ja klientidega – ning loodame pikendatud aja jooksul leida sobivaima lahenduse kõigile osapooltele,” märkis Ilisson.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask lisas, et kuigi sularahaautomaat jääb Virtsusse esialgu alles, hakkab seal käima ka pangabuss. Esmalt on pangabussi peatused Virtsus kaks korda kuus ning pank jälgib klientide tagasisidet ja tehingute arvu muutumist aasta jooksul.

Swedbanki sularahaautomaat on Virtsu ja terve Hanila valla ainuke ja panga plaan see ära viia tekitas kohalikus rahvas pahameeletormi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
toetaja
12 aastat tagasi

Ja, kujutage ette, SUUR PANK pidi oma otsust muutma. Rahvas, tehke häält!!!

j
12 aastat tagasi
Reply to  toetaja

Lugege Neeme Suure artiklit. Seal on asjad selgelt kirjas.

toetaja
12 aastat tagasi

Tore, et Siim ja rahvas viis probleemi avalikkuse ette.