Inimesed kogusid Selveri heategevusprojekti kaudu Läänemaa haiglale 2110 eurot

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Selveri traditsioonilise heategevusprojekti “Koos on kergem” raames koguti 15 erineva haigla laste- ja sünnitusosakondade heaolu parandamiseks 76 791 eurot. Heategevusraha koguti kõigis Eesti Selverites oma maakonna haiglale.

Haapsalus kogunes annetustena 2110 eurot, mille eest muretsetakse siinsele haiglale hingamisaparaat nii imikutele kui ka suurematele lastele.

Abi vajavaid lapsi sai toetada iga Selverist tehtud ostuga, sentide ja eurode annetuskastidesse jätmisega ning Lotte sussišokolaadide ostmisega.

„Tulemus üllatas positiivselt, nii suurt summat ei osanud oodata. Kui mulluse hea tulemuse taga nägime olulist rolli käibelt kadunud kroonil, mida lahkelt annetati, siis seekord räägime juba eurodes tehtud heategudest,“ kommenteeris projekti tulemust Selveri keti juht Andres Heinver.

Tšekk antakse Läänemaa haiglale üle homme, 31. jaanuaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
no
12 aastat tagasi

inimesed on tublid et ikka annetavad ja hoolivad aga see gps-i jutt on õige küll kõigil niisugustel autodel peaks gps peal olema mis on tõsi et paljudes firmades ongi kui üks inimene võtab ja hoorab sõna otseses mõttes oma tarbeks autot ja firma maksab remondi ja muud kulud siis on see ju täielik raha laristamine vaesel ajal.nii,et haigla juhtkonnale mõtlemist kuidas need asjad siis seal nende majas käivad.

ja
12 aastat tagasi

tõsi see on,et peaks jälgima oma firma asju ja siin tegemist veel haiglaga

haapsalu elanik
12 aastat tagasi

2110 eur on on täitsa arvestatav summa. aga kas haigla ei saaks ise ka natuke raha kokku hoida kui vaadata haigla väikest punast kiat mis on valveauto või midagi sellist siis mina ei usu küll et need sõidud mis selle autoga tehakse on haigla tarbeks.sada ei tee muidugi mitte kõik autojuhid vaid üks kindel juht kes kasutab seda autot nagu oma isiklikku huvitav kas ta tangib oma raha eest sinna kütet.mina soovitan küll et sellele autol GPS PEALE PANNA JA SIIS ON JU NÄHA KUS AUTO SÕITMAS ON KÄIND.