Läänemaa lauatennisistid võistlustel edukad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa lauatennisemängijail on tihe võistlusgraafik, viimastelt võistlustelt on tulnud mitu medalikohta.

15. jaanuaril toimunud Eesti laste karikasarja Viljandi etapi finaalis kaotas Toomas Vestli tartlasele Mihkel Paele 2 : 3.

Kolmanda koha mängus alistas Aaro Õismets 3 : 2 (kaotusseisust viiendas setis 7 : 9) narvalase Artjom Hiisku. Hea võistluse tegi ka esimest aastat harjutav Mattias Ristmägi, kes sai kaks nappi kaotust ja kaks kindlat võitu ning oli 21.

Möödunud laupäeval Haapsalus peetud Läänemaa 18. talimängude lauatennisevõistlustel osales üheksa võistkonda. Esikohamängus alistas Haapsalu (Anna Chizhevich, Jüri Muuli, Heikki Sool) 3 : 0 Hanila (Geili Laurimäe, Nikolai Saviots, Jaanus Saviots).

Kolmanda koha mängus võitis Ridala (Kristiina Seiton, Olari Nebokat, Mati Paat) 3 : 2 Nõva (Aivi Ööbik, Peeter Kallas, Dirk Schöbe).

Möödunud pühapäeval Tallinnas peetud ELTL GP/Balteco teisel etapil oli Kristiina Seiton 9. (26 osalejat), Heikki Sool 17. (klassis 60+ teine, 6 võitu, 2 kaotust) ja Jüri Muuli 45. Meeste turniiril osales 82 mängijat.

Eeloleval laupäeval osaleb Haapsalu lauatenniseklubi meeskond Eesti 1. liiga võistkondlike meistrivõistluste teise ringi turniiril Tallinnas ning pühapäeval Eesti laste karikasarja 6. etapil samuti Tallinnas.

Heikki Sool

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments