Martna vald küsib inimestelt arvamust ühinemise kohta

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Martna vallavalitsus ootab valla kodanikelt arvamusi kolme valla ühinemise kohta.

Kullamaa vallavolikogu otsustas 16.detsembril 2011 teha Martna ja Risti vallale ettepaneku haldusterritoriaalse korralduse muutmiseks. Ettepaneku kohaselt moodustavad Kullamaa vald (senistes piirides), Risti vald (senistes piirides) ja Martna vald (senistes piirides) uue haldusüksuse.

Kõik Martna valla kodanikud, kes soovivad selle ettepaneku poolt või vastu oma arvamust avaldada, saavad seda teha valla erinevates kohtades: küsitluslehed on Oonga ja Rõude kaupluses, Kasaris Marge Kanne käes, Rõude raamatukogus, Martna raamatukogus ning vallamajas.

Samuti on oodatud on ka kõik kirjalikud arvamused ja ettepanekud aadressil vallavalitsus@martna.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments