Lääne Elu paberleht 10. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee


* Kaia Kanepi imelise turniirivõidu kohta Austraalias Brisbane’is avaldavad mõtteid Kaia isa Jaak Kanepi ja esimene treener Tiit Kivistik.

* Üle Eesti loomade abistamisega tegelev MTÜ Auh tahab omavalitsuste toel rajada Läänemaale koduta loomade varjupaiga. Tegutsevat Haapsalu loomade varjupaika peavad nad alarahastatuks ja selle asukohta linnas elumajade vahel sobimatuks.

* Haridusministri reedel tehtud avalduse ning uue põhikooli– ja gümnaasiumiseaduse valguses on tõenäoline, et ületulevast sügisest antakse Läänemaal gümnaasiumiharidust parimal juhul kolmes kohas. Õpilaste arvu järgi peaks 2013. aasta sügisel olema maakonnas kaks gümnaasiumi, regionaalpoliitiliselt võiks neid olla kolm.

* Ridala vald pelgab, et jääb pärast Pullapää jäätmejaama halduslepingu lõppemist kulusid üksi kandma.

* Lääne Elust saab lugeda, kuidas hindasid Läänemaa vallavanemad lõppenud aastat ja mida nad ootavad alanud aastalt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
läänlane
12 aastat tagasi

Õiget juttu räägid, ikaldus. Kurb aga tõsi.

palat nr.6
12 aastat tagasi

tervitused jämejalast pelgajatele, AUH aktivistidele, kellalööjatele ja muidusööjatele, üleõppinutele ja paradiisi ootajatele

ikaldus
12 aastat tagasi

Väga hea leht. Tänases lehes öeldi ilusti välja kus me elame ja kuhu suundume.
Kui valla peamiseks sündmuseks peetakse ikka valla lipu õnnistamist, kirikutorni uue kella paigaldamist, metsavendadele mälestuskivi paigaldamist või staadioni harjutusväljaku valmimine ja kiita selle peale et kohapeal on kõik nii hästi kui olla saab. Siis on tõesti tegemist arengupeetusega. Viimane aeg on koluvere hooldekodu laiendama hakata et omavalitsusliidu istungid sinna üle viia. Siis saaksid need istungid vähemalt arsti valvsa kontrolli all läbi viia. Nüüd ma saan aru küll, miks Vormsi omavalitsusliidust välja astus.