3. jaanuar: Kas ohvrid või mahhinaatorid?

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Kas Haapsalu mehed Alo Lõps ja Taavi Käsk on langenud Vasalemma poliitiliste intriigide ohvriks või on nad ise osavad mahhinaatorid?

Vasalemma vallavanemalt või valla kommunaalettevõtte praeguselt juhilt head sõna nende kahe kohta välja ei pressi. Lõps ja Käsk ise leiavad, et tegemist on räpase mänguga, kohaliku poliitikaga. Nemad seda mängu kaasa ei tee, teisi mustama ei hakka, kohtule ja pressinõukogule tööd ei anna. Igati sümpaatne seisukoht, aga kas ka adekvaatne? Ei tea.

Kaugelt on raske otsustada, kellel on õigus. Mõlema mehe huvides peaks aga olema, et nende vastu esitatud süüdistused saaksid kohtus kas ümber lükatud või tõeks tunnistatud. Eriti peaks oma renomee pärast muretsema Alo Lõps, kes on linnavolikogu liige ja kommunaalkomisjoni esimees.

Vasalemma Infra lugu peaks kindlasti huvi pakkuma ka linnavolikogule, sest pole kuigi meeldiv, kui ühe voliniku peale langeb kahtlane vari. Kui lisada siia Haapsalust tuttavate firmalt ostetud raamatupidamisteenus, on kokkulangevusi selles loos pisut liiga palju.

Lehte Ilves

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments