Haapsalu tee- ja parklaehitused vähendavad parkimiskohti

Haapsalu kaubamaja parkla remont. Malle-Liisa Raigla

Uuest nädalast väheneb Haapsalus parkimiskohtade hulk, kuid suve keskpaigaks on parkimiskohti linnas senisest rohkem.

Kolmapäevast suletakse ehituse tõttu pool Haapsalu kaubamaja parklast – peauksest vanalinna poole jääv osa. 4. aprillil jätkub Posti tänava remont, mis tähendab, et peatänav suletakse liiklusele– seal ei saa sõita ega parkida.

Suve keskpaigaks aga suurendab autokohtade arvu Haapsalus nii kaubamaja parkla valmimine kui ka vanalinna piirile kahe uue parkla ehitamine.

Ehitus algas

Kuigi kaubamaja parklas läheb suurem remont lahti kolmapäeval, algasid ettevalmistustööd juba neljapäeval, kui parklat remontiva Rannavesi Ehituse töömehed alustasid endises taksopeatuses sillutise eemaldamist. „Vaikselt hakkasime pihta,” ütles kaubamaja haldava Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev.

Ehituse tõttu on järgmise nädala kolmapäevast parkla vanalinna poole jääv osa suletud. Kui see osa on valmis, algab töö parkla Tallinna mnt poolses osas. Kaua ühe poole ehitus aega võib võt

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marika
2 aastat tagasi

Kes parkla juurest puud maha võttis praegu? Need pidi ju Posti tänava puudevõtmise saaga jutu järgi jääma alles. Vaikselt maha nagu alati ja linnarahvas olgu vait

Maaaaaazikas
2 aastat tagasi

Tegelikult täiesti suva sellest coopist ja maja kolakast seal, ühtegi asjalikku poodi seal ju pole… Uksest sisse astudes vänge rasvane fritiõli lõhn, aastaringne sportlandi reklaam ja torssis inimesed nagu kastani OSTUKESKUSESKI, kus valmis toit ise korvist minema jalutab.

Selver ainuke pood, kus käia kannatab, et värsket ja asjalikku kaupa saada 🙂

Marko
2 aastat tagasi
Reply to  Maaaaaazikas

Kalleima poe oled valniud. Mingi rikas oled v?

Ülgas
2 aastat tagasi
Reply to  Maaaaaazikas

Selveris on alati kõige nirum puu jm viljade kvaliteet, järjekorrad ja lisaks olen paar korda petta saanud (lihaletis anti viletsam liha ja sushid olid parim enne möödas) – ok oma viga, et ei kontrollinud aga siiski. S.t. ammu sellest poest ja ketist jalgadega minema hääletanud.
Hinnataseme kohta võiks seal olla ka vastav teenus aga ikka on kaup kitsalt koos jms – jällegi pole nagu argumenti seda hinnalisa tasuda, kuna mugavust selle eest konkurentidest rohkem ei saa.
Vahest ainult nö. prestiiži, et maksan sama jama eest rohkem, osadele on see oluline, et ennast paremini tunda 🙂

Ott
2 aastat tagasi

Kui tööd Posti tänaval katkesid jäi tähtajani 2 kuud. Nüüd kui uuesti käima läheb antakse miskipärast 3 kuud. Kas mingeid sanktsioone ka määratakse ?

Sipelgas
2 aastat tagasi
Reply to  Ott

Olete ikka tõeline jurist .

Noor
2 aastat tagasi
Reply to  Ott

Ehituses on praegu selline olukord,et kes ütleb tööde lõpu kuupäeva,see valetab.

Tsensor
2 aastat tagasi
Reply to  Ott

Innar ,kodanik on mures.ootab vastust!

Noor
2 aastat tagasi
Reply to  Tsensor

Tsensor,loe mu kommentaari!

Tänaval kõndija
2 aastat tagasi
Reply to  Ott

Oot, oot, asi nii lihtsalt ikka ei käi küll. Nüüd, kus selle ajaga, mil töö seisis, läksid ju materjalid oluliselt kallimaks. Volikogu peab ilmselt vastu võtma uue lisaeelarve, lisaks juba niigi kallinenud töödele.

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Jalgratta parkimisega probleeme pole! Niisamuti pole probleeme tankimisega, tehnoülevaatusega, kindlustusega, rehvivahetusega … ja muude ülalpidamiskuludega.

filosoof
2 aastat tagasi

Haapsalu muutub kenanks!

Majaomanik
2 aastat tagasi
Reply to  filosoof

Miks selline eksitav pealkiri??? Parklaid ju tuleb juurde!!

Noor penskar
2 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Tasuline parkimine ei ole hea mõte.Haapsalu tasuta parkimine on seni olnud linnakülastajatele meeldiv üllatus ja võib öelda trump teiste linnade ees.

Misasja
2 aastat tagasi
Reply to  Noor penskar

Trump teiste linnade ees :))) Te olete ka vist see rahakasvabpuuotsas inimene? Nendes teistes linnades on võibolla selle parkimise eest saadud rahadega, ka teed korras hoitud. Pole mõelnud?

Noor
2 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Raha kahe kuu pikkuse parkimise korraldamise eest on kindlasti olulisest väiksem kasust.Selle raha eest tänavaid korrastada on ulme.

K.s
2 aastat tagasi
Reply to  Noor

Nii on, linnavalitsejate peades uitavad ulmelised uitmötted..

väike
2 aastat tagasi
Reply to  Misasja

munitsipaalturism kuhugi sveitsi teedega tutvuma ja raha jääb puudugi

Kohalik
2 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Ah, et parkimist korraldavad firmad annetavad oma kasumi teistes linnades teede korrashoiuks? Kohe tõesti või? Tallinna kesklinnas Europarkla parklates võib jalaluud murda..autost rääkimata..tõeline naiivik võib ainult uskuda, et selle rahaga tehakse teid korda!