Lääne maavalitsusel on uus veebileht

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Alates 1. jaanuarist 2012 asub maavalitsuse veebileht uuel aadressil www.laane.maavalitsus.ee. Uus on lehe sisu ülesehitus ja kujundus. Esialgu jääb alles ka vana koduleht aadressil www.lmv.ee, kuid seda enam ei uuendata.

Uuele veebilehele lähevad üle kõik 15 maavalitsust — see teeb inimeste jaoks veebilehelt vajaliku info leidmise lihtsamaks, sest maavalitsuste põhifunktsioonid on suures osas samad. Veebilehelt leiab infot pakutavate teenuste ja toimingute kohta, ülevaate projektidest-programmidest ning maakonna arendamisest, samuti riiklikust järelevalvest, mida maavalitsus seaduste kohaselt teeb.

Maavalitsuste veebilehed viidi üle ühtsele süsteemile — ühtse malliga on üldine väljanägemine, infoarhitektuur, sisuhaldussüsteem, tehniline platvorm. Samuti on ühte ka nimevorm — maavalitsuste veebiaadressid on loogikaga maakonna nimi.maavalitsus.ee.

Veebilehe lõplik seadistamine ja paranduste tegemine veel käib. Ootame kasutajatelt tagasisidet e-postiaadressile kristi.erkmann@lmv.ee.

Maavalitsuste uue veebilehe valmistasid OÜ Smartlink ja OÜ OK Interactive, projektijuht oli Kaupo Kase Viljandi Maavalitsusest. Arendusprojekti kulud kattis siseministeerium.

Kristi Erkmann,
Lääne maavalitsuse kultuurinõunik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments