Invaru avas Haapsalus uue teeninduskoha

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Invaru avas uuest aastast Haapsalus Lihula maanteel uue teeninduspunkti, kuid vähemalt kevadeni jääb lahti ka Sadama tänava teeninduskoht.

Esmaspäevast avatud teeninduskoht asub Lihula mnt 6, majas, kus varem tegutses Meistrimehe kauplus.

„Põhiteenused jäävad nüüd Lihula maantee kauplusse,” ütles klienditeenindaja Tiina Tehu, lisades, et sisuliselt midagi ei muutu. Kõik soodustingimused kehtivad edasi, küll aga on Lihula maanteel rohkem ruumi ja kaubavalik rikkalikum. Sadama tänava teeninduspunktis on ruumi vähe ja kaupa tuli ette tellida.  Invarul on nüüd Haapsalus kaks klienditeenindajat, lisas Tehu.

Lihula maanteel on  teeninduskoht avatud teisipäevast reedeni kl 9–17 ja esmaspäeviti kl 9–18. Sadama tänaval neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse esimesel korrusel on teeninduskoht avatud kaks korda nädalas, esmaspäeviti ja neljapäeviti  kl 10–17.

Sadama tänaval jääb teeninduskoht avatuks esialgu kevadeni. „Aprilli–maini kindlasti,” ütles Tehu. Mis edasi saab, on ebaselge, sest neuroloogiahaiglas algab suur remont.

Invaru kaudu saab osta või laenutada abivahendeid eakaile, liikumispuudega või haiguse tõttu abivahendeid vajavaile inimestele. Pearõhk on abivahendeil, mis toetavad iseseisvat toimetulekut liikumisel, olmes ja põetamisel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz