0

Marek Tamm võitis laskmises Eesti karika

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Marek Tamm. Foto: Arvo Tarmula
Marek Tamm. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval peeti Ülenurmes Eesti karikavõistlused õhkrelvadest laskmises. Suurepäraselt esines spordikooli õpilane Marek Tamm. Meeste õhupüssiharjutuses 60 lasku tegi ta isikliku rekordi 581 silma (eelmine 574) ja tuli võitjaks meeste arvestuses.

Teise koha võitnud Eesti rekordi kauaaegne omanik narvalane Jevgeni Farvarovski kaotas talle ühe silmaga.

Ühtlasi asus Marek Tamm selle tulemusega Eesti talvise (oktoobrist kuni märtsini) õhkrelva hooaja liidriks.

Mati Seppi, treener

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz