Fotograaf avas Panga külas pildigalerii

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Hobifotograaf Aleksander Kaasik avas Panga küla ühes korrusmajas oma fotonäituse.

„Sada pilti,” pakkus Kaasik näitusele välja pandud piltide umbkaudseks arvuks.
    
Näitusel on suure ja väikese formaadiga fotosid, mis on varem käinud mitmesugustel näitustel, näiteks Haapsalus Kuke galeriis, kahel fotofestivalil Narvas, Abja–Paluojal jm.   
    
„Reisipilte on vähe, ikka fotokunsti!” kirjeldas  Kaasik pilte. Mitmelt konkursilt auhindu saanud Kaasik on ennast näidanud muu hulgas ka paeluva reisipiltnikuna. Facebookis ja gomaailm.ee–s on tal mitu põnevat reisiseeriat.
    
Kaasik tegi Panga külas ühes korrusmajas asunud kunagisest velskripunktist ja poeruumist pildigalerii. Piltide vaatamiseks tuleb autorile enne helistada ja et Kaasik ise elab ülakorruse korteris, ei lähe tal kaua aega, et näituseruumi uks lukust lahti keerata.    
    
„Haapsalus ei ole enam suurt printerit, millega suuri pilte teha,” kahetses Kaasik kadunud võimaluse pärast kohapeal pilte välja printida, nüüd tuleb pildid lasta Tallinnas teha.

Vaata Aleksander Kaasiku reisipilte:
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments