Eesti Filharmoonia Kammerkoori 30. sünnipäeva näitus kultuurikeskuses

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Filharmoonia Kammerkoor Haapsalu raudteejaamas aastal 2004. Foto: Tarvo Hanno Varres
Eesti Filharmoonia Kammerkoor Haapsalu raudteejaamas aastal 2004. Foto: Tarvo Hanno Varres

Aasta lõpuni on Haapsalu kultuurikeskuse fuajees avatud näitus Eesti Filharmoonia Kammerkoorist.

Alanud hooajal tähistab Eesti Filharmoonia Kammerkoor oma 30. tegevusaastat. Sel puhul on koori asutajaliige, laulja ja fotograaf Tõnu Tormis välja valinud fotosid, millel on jäädvustatud hetki koori minevikust — erinevate koosseisude ja meeleoludega, eri maades ja linnades, poseeritult ja vabas vormis. Fotograafi objektiivi ette on jäänud ka kolm koori jaoks olulist suunanäitajat: asutaja ja peadirigent Tõnu Kaljuste ning peadirigentidena tema töö jätkajad Paul Hillier ja Daniel Reuss.

Näitusel on fotod Tõnu Tormiselt, Tarvo Hanno Varreselt ja Kaupo Kikkaselt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz