0

Andres Ammas on täna “Vabariigi kodanikes”

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna ETVs kell 20.05 algavas Aarne Rannamäe juhitavas vestlussaates "Vabariigi kodanikud" arutatakse IRLi elamislubade skandaali valguses selle üle, kas kõik, mis pole keelatud, on poliitikule lubatud.

Ühing Korruptsioonivaba Eesti, kelle esindajana on saates juhatuse esimees vandeadvokaat Jaanus Tehver, peab vajalikuks käitumiskoodeksit.

Stuudios on veel poliitik Andres Ammas, riigikogu liige Rait Maruste ja Eesti Päevalehe poliitikaajakirjanik Kärt Anvelt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz