Ene Pajula esitleb raamatut ETVs töötatud aegadest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

7. detsembril kell 17.30 esitleb Ene Pajula Haapsalu raamatukogu lugemissaalis oma raamatut "Kuldne aeg. Fragmentaarium".

Raamatus räägib Pajula eluperioodist, mil ta töötas televisioonis ja tegi saateid koos erinevate peatoimetajatega.

„Uno Maasikas, kes tol ajal oli AK peatoimetaja kohusetäitja, istus kohvikulaua taga, ees poolik konjakipits ja konisid täis tuhatoos. Ta tundis huvi, millega ma seni tegelenud olin. Rääkisin siis. Ta noogutas. „Kas sa tead, kes on Johannes Käbin?“ küsis ta minult. Muidugi ma teadsin, kes on Johannes Käbin. „Vaata, sellest on vähe. Tähtis on, et Johannes Käbin teaks, kes oled sina.“ Maasikas tõmbas sügavalt suitsu sisse. Ma olin tööle võetud. Tingimusel, et Käbin saab ühel päeval teada, kes olen mina.“
(Ene Pajula)

Esitlusel saab raamatut osta soodushinnaga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments