0

Hiiumaa lähedal merre kukkunud meremees leiti hukkununa

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna varahommikul kukkus Hiiumaa lähedal ankrus olnud Rootsi puksiirilt üle parda meremees, kelle otsingutele suundunud piirivalvekopter leidis mõni tund hiljem surnuna.

Täna kell 5.35 sai politsei- ja piirivalveameti pääste- ja koordinatsioonikeskus teate laevaliiklusteenistuselt, et Rootsi puksiirilt "Karl Erik" on merre kukkunud meeskonnaliige. Õnnetuse hetkel oli puksiir ankrus Hiiumaa rannikust viie meremiili kaugusel kirdes.

Otsingutele suundunud politsei- ja piirivalveameti lennusalga kopteri meeskond leidis rootslasest meremehe surnukeha kell 9.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz