Toidupank ootab appi vabatahtlikke

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu toidupank otsib vabatahtlikke, kes aitaks jõulueelsel ajal Rannarootsi Selveris toidukampaaniat ellu viia.

Toidupank kogub puudustkannatajaile, peamiselt lastega peredele, toidukaupa Rannarootsi Selveris 26. novembrist igal laupäeval.

Esialgu proovitakse toitu koguda jõuludeni, kuid  toidupanga koordinaator Kristi Einbaum lootis, et see tegevus jätkub ka uuel aastal.  

Vabatahtlikud saaksid kaasa lüüa annetada soovijailt toiduainete vastuvõtmisel, toidupanga tegevuse tutvustamisel ja eelistatumate toidukaupade kohta info jagamisel.

Annetustega kogutud toiduained püütakse abivajajaile laiali jagada samal või järgmisel päeval.  

Krista Einbaumi sõnul peaks vabatahtlik olema hea suhtleja, diskreetne, sõbralik, viisakas ja taktitundeline. „Kui vabatahtlikud soovivad, siis saavad osaleda ka toidu laialijagamisel. Inimesed on tõesti väga tänulikud ja see annab positiivse emotsiooni,” rääkis ta.

Soovijad saavad vabatahtlikuks registreeruda toidupanga koordinaatori Krista Einbaumi tel 5591 6355 või Vabatahtlike Keskuse projekti juhi Anu–Lii Jürmani kaudu tel 53239588.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Linnakodanik
12 aastat tagasi

Kuid viisakad ja sõbralikud peaks olemaga nad ka ise. Kaasaarvatud isik, kes selliseid nõuandeid jagab, kuid tihti ise selle järgi ei ela. Nägude järgi ei peaks küll toiduabi jagama. Aga tänud kõigile muidugi, kes on sõbralikud ja toredad inimesed ses ettevõtmises aidta inimesi, kes abi vajavad.