Vaba Isamaaline Kodanik korraldab Tallinnas konverentsi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Neljapäeval, 24. novembril kell 15–18 on Tallinnas Kamahouse kobaräris Euroopa parlamendi liikme Tunne Kelami ja Vaba Isamaalise Kodaniku eestvõttel konverents omavalitsureformi teemal.
    
Ettekandjad on omavalitsusjuht ja eksminister Tarmo Loodus, TÜ riigiõiguse professor Ülle Madise ja politoloog Veiko Spolitis. Modereerib riigikogu liige Tõnis Lukas.
    
„Vabade kodanike võimalus otsuseid mõjutada on praeguses Eestis väga kesine,” leidis MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik juhatuse liige Küllike Kübarsepp. Üks vahend tuua riik kodanikule lähemale on omavalitsusreform pärast järgmisi parlamendivalimisi.
    
Tarmo Looduse sõnul näib, et  kogu Eesti tarkus ja juhtimisoskus asub Toompeal: „Ministeeriumidest juhitakse kõike, omavalitsused on muudetud almuse palujaiks,” ütles Loodus.
    
„Meie eesmärk on luua inimestele ladus elukorraldus,” lisas riigikogu liige Tõnis Lukas.
    
MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik on konservatiivset ja isamaalist ilmavaadet tutvustav ühendus, mille liikmed julgevad kõnelda kõigest, mis on Eesti arengut silmas pidades südamel, tutvustas  MTÜ taotlusi Külliki Kübarsepp.
Lisateave ja registreerimine konverentsile: Külliki Kübarsepp, kylliki@vabakoda.ee. Konverents  on Kamahouse kobaräris Standardi hoones Kopli 25.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments