0

Vaata maa-ameti kodulehelt oma uut aadressi!

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Eestis on kokku 1,2 miljonit aadressi. Haldusreformi tõttu muutub tänavu esialgse hinnangu järgi umbes 400 000 aadressi, neist ligi 200 000 on elukoha aadressid.

„Muutus puudutab eeskätt neid piirkondi, kus toimuvad omavalitsuste liitmised,“ ütles maa-ameti peadirektor Tambet Tiits.

Nii suure hulga aadressiandmete muutuse tingib asjaolu, et pärast haldusreformi on Eestis 79 kohalikku omavalitsust – 15 linna ja 64 valda. Reformi käigus saab uue piiri 11 maakonda. Muutuvad ka paljude külade nimed, enamik neist Saare- ja Võrumaal, sest samas omavalitsuses ei või olla mitut samanimelist küla.

Maa-ameti veebilehelt saab järele vaadata, kas aadress muutub. Vaata oma uut aadressi siit: Aadressi teisendaja

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz