Rahvaliiga juubelihooaja avavõistluse võitis Palivere SK

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa rahvaliiga 20. hooaja avavõistlustel selgitati rahvaliiga meister segavolles. Meistriks pallis ennast üllatusena Palivere SK, kes finaalis alistas Turvalepa.

Kolmanda koha mängus oli Oru SC parem võistkonnast Ridala Säde. Segavolle Läänemaa rahvaliigas oli ühe võistkonna eest korraga platsil neli meest ja kaks naist. Segavolle Läänemaa rahvaliiga võitjavõistkonna koosseisu kuulusid Mirja Lõzina, Anni Paaliste, Meinar Mäesalu, Janno Tammsalu, Reimo Sagor, Andres Savik ja Peep Tammistu.

Läänemaa rahvaliiga jätkub eeloleval nädalavahetusel, kui peetakse meeste rahvaliiga võrkpallivõistluste esimese vooru kohtumised. Veel selgitatakse Läänemaa rahvaliigas meistrid saaljalgpallis ja korvpallis. 

Enn Kerge

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments