IRLi parlamendifraktsioon külastab Hiiu- ja Läänemaad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

IRLi parlamendifraktsioon teeb neljapäeval, 3. novembril väljasõidu Läänemaale ja Hiiumaale. Külastuse eesmärgiks on kohtuda kohalike elanike ning ettevõtjatega, et kuulata nende mõtteid nii kodumaakonna kui ka Eesti poliitika kujundamise osas.

IRLi pressiesindaja sõnul on tegemist traditsioonilise IRLi fraktsiooni väljasõiduga riigikogu istungivabal nädalal, et külastada piirkondi üle terve Eesti. 

Läänemaad külastavad fraktsiooni esimees Urmas Reinsalu, erakonna peasekretär Priit Sibul, riigikogu õiguskomisjoni esimees Marko Pomerants ning Liisa-Ly Pakosta, Toomas Tõniste, Annely Akkermann, Peeter Laurson ja Indrek Raudne. 

IRLi poliitikud külastavad Nõva vallamaja, Noarootsi gümnaasiumi, Oru vallavalitsust, Vormsi saart, Virtsu sadamat, Palivere põhikooli ja Palivere turismi- ja tervisespordikeskust, MTÜ Lepatriinu Mängumaa päevahoiuteenust, Haapsalu gümnaasiumi ja kutsehariduskeskust.   

Hiiumaale teevad visiidi riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Tõnis Lukas, Aivar Kokk ja Andrus Saare. Nemad külastavad maavalitsust, Emmaste päästekomandot, Tohvri hooldekodu ja Pühalepa loodushariduskeskust. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
õnn pole rahas
12 aastat tagasi

plats puhtaks seltsimeestest, kes oma rahval igasuguste maksudega kõri kinni pigistavad , aga kreeka luuseritele miljardeid meie maksuraha kingivad