Turismiinfokeskus tegi läbi uuenduskuuri

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa Turismi tegevjuht Anneli Haabu rõõmustab silmale varju jäävate lisavõimaluste üle nagu stendide tagused, kus saab hoida trükiste varu. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa Turismi tegevjuht Anneli Haabu rõõmustab silmale varju jäävate lisavõimaluste üle nagu stendide tagused, kus saab hoida trükiste varu. Foto: Arvo Tarmula

Tänasest tegutseb Haapsalu turismiinfokeskus oma endistes, kuid täieliku uuenduskuuri läbi teinud ruumides Karja tänaval.

Esimene klient, iirlane, astus uksest sisse vaid tunnike pärast pidulikku lindi läbilõikamist.

Renoveeritud teenindussaal on kujundatud Haapsalule omases võtmes — sisekujunduses on kasutatud puitpitsi ja välja on pandud vanu fotosid. Teleris saab näidata maakonda ja siinseid ettevõtjaid tutvustavaid slaidiprogramme ja videoklippe.

Pealtnäha väikesse majja mahub lisaks teenindussaalile keldrikorrusele ladu materjalide hoidmiseks ja katuse alla kontoriruumid.

Uus on ka ukse taga nišis asuv puutetundliku ekraaniga infoterminal, kust saab turismiinfot ajal, mil infopunkt suletud. Sarnased infoterminalid on ka Nõval ja Penijõel RMK keskustes, kuid seal asuvad need siseruumides.

Infokeskuse renoveerimist rahastas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Haapsalu linna ja Läänemaa omavalitsuste liit.

Renoveerimisprojekti autor on Eva Laarman, ehitustöid teostas AS Ehto ja sisekujundusprojekti tegi firma Projekt Kuubis. Mööbel on valminud Läänemaa firmas Aikon.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments