0

Eesti tähistab Euroopa muinsuskaitsepäevi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

5.–11. septembril tähistatakse ka Eestis Euroopa muinsuskaitsepäevi.

Eesti tähistab koos paljude Euroopa riikidega Euroopa muinsuskaitsepäevi alates 1993. aastast. Nende päevade eesmärk on laiale avalikkusele tutvustada Euroopa rikkalikku ajaloo- ja kultuuripärandit. Eestis korraldab Euroopa muinsuskaitsepäevi Eesti Muinsuskaitse Selts koostöös kodanikuühenduste, riigiasutuste ja kohalike omavalitsustega.

Tänavu on teemaks valitud "Ajaloolised linnad ja külad".

Kava, kuidas Eesti tähistab Euroopa muinsuskaitsepäevi, on kättesaadav lehel http://www.muinsuskaitse.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz