Uus portaal on värskem ja mahukam

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2011. aasta sügise hakul ei ole paslik hakata seletama, et internetiajakirjandus on midagi uut ja moodsat. Täna käivitunud Lääne Elu uudisteportaal vahetab välja lehekülje, mis on muutumatult tegutsenud 2000. aasta maist. Vahepeal on internetiajakirjandus ennast tõestanud, kasvanud, proovinud ühtesid ja teisi radu ja isegi jõudnud juba tagasi tõmbuda. Tuleb tunnistada, oli viimane aeg meilgi muutuda.

Siiski ei asenda internetiportaal paberlehte. Paberajaleht vahendab teile endiselt meie arvates kõige tähtsamad Läänemaa uudised ja teeb seda põhjalikult.

Portaal peab andma lisaväärtust. Esiteks kiiruse. Läänemaal juhtub asju, mille kohta tuleb teavet jagada operatiivselt, mitte päev või isegi mitu päeva hiljem. Meenutagem kas või 2006. aasta üleujutust või traagilist väikelastekodu põlengut. Teine internetiportaali eelis on selle piiramatu maht. Kui paberlehte mahtuva info hulk on paratamatult kindlaks määratud, siis oleme päevast päeva pidanud valima, millised uudised „värava taha” ootama jätta. Internetilehte mahuvad lood ootejärjekorrata.

Seega ei vaheta uus portaal mitte paberlehte välja, vaid annab lisavõimalusi — värskust ja ruumi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lemps
Lemps

Uus ja huvitav

wpDiscuz