Aastaraamat ilmus kolmandat korda elektroonselt

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maavalitsus koondas põhjaliku ja kõiki sektoreid ning arenguvaldkondi tutvustava maakonna kokkuvõtte 2010. aastast.

Traditsiooniline Läänemaa aastaraamat on järjekorras seitsmeteistkümnes. Maavanema kohusetäitja Merle Mäesalu sõnul on aastaraamat muutunud igal aastal atraktiivsemaks, näiteks on raamatu sisu ning tekstid varustatud linkidega lisainfo saamiseks.

Maakonna aastaraamatus on kirjas Läänemaa omavalitsuste ja riigiasutuste kokkuvõtted 2010. aasta olulisematest tegevustest ning saavutustest, samuti on kirjas maakonna erinevad statistilised näitajad.

Raamatu koostamist korraldas maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakond, kaasa on aidanud maavalitsuse osakonnad, kohalikud omavalitsused, riigiasutuste kohalikud esindused ja teised organisatsioonid.

Elektrooniline aastaraamat on loetav maavalitsuse kodulehel aadressil http://www.lmv.ee/index.php?id=27742. CD-plaadil oleva aastaraamatu saavad maakonnas paiknevad riigiasutused, omavalitsused, raamatukogud, õppeasutused jt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz