Aastaraamat ilmus kolmandat korda elektroonselt

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maavalitsus koondas põhjaliku ja kõiki sektoreid ning arenguvaldkondi tutvustava maakonna kokkuvõtte 2010. aastast.

Traditsiooniline Läänemaa aastaraamat on järjekorras seitsmeteistkümnes. Maavanema kohusetäitja Merle Mäesalu sõnul on aastaraamat muutunud igal aastal atraktiivsemaks, näiteks on raamatu sisu ning tekstid varustatud linkidega lisainfo saamiseks.

Maakonna aastaraamatus on kirjas Läänemaa omavalitsuste ja riigiasutuste kokkuvõtted 2010. aasta olulisematest tegevustest ning saavutustest, samuti on kirjas maakonna erinevad statistilised näitajad.

Raamatu koostamist korraldas maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakond, kaasa on aidanud maavalitsuse osakonnad, kohalikud omavalitsused, riigiasutuste kohalikud esindused ja teised organisatsioonid.

Elektrooniline aastaraamat on loetav maavalitsuse kodulehel aadressil http://www.lmv.ee/index.php?id=27742. CD-plaadil oleva aastaraamatu saavad maakonnas paiknevad riigiasutused, omavalitsused, raamatukogud, õppeasutused jt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments