Kuursaali suvelõpp viib muusikalimaailma

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Kelli Uustani
Kelli Uustani

Laupäeval, 27. augustil on Haapsalu kuursaalis suvemuusikasarja eelviimane kontsert, mis põikab sisse muusikalimaailma.

Kontserdil „Muusikal!” esinevad Kelli Uustani (vokaal) ja René Soom (bariton, Estonia) ning pianist Siim Selis. Kontserdi korraldajad lubavad sissepõiget muusikalimaailma, milles põimuvad poliitilised intriigid, pahelised karakterid, õrnad armastajad, üllad kangelased — ühesõnaga erakordsed inimesed. Kõlab Bernsteini, Rodgersi, Lloyd Webberi jt muusika.

Eesti Kontserdi suvemuusikasarja lõpetab 17. septembril tšellokvartett C–Jam.

Kuursaali rentnik Marget Vatku ütles, et kontserdid on läinud vahelduva eduga. Mõnikord on saal täis ja mõnel, rohkem süvenemist nõudval kontserdil on kuulajaid vähem. Püsikuulajaskonna on sari aga leidnud. „Mõnda inimest näen koguni igal kontserdil,” ütles Vatku ja lisas, et kui Eesti Kontsert jätkaks sarja ka tuleval suvel, oleks ta väga tänulik.

Kui palju kontserte on sel hooajal kuursaalis olnud, ei ole Vatku kokku lugenud, aga neid on olnud igal laupäeval, kõrghooajal ka argipäeviti.

Kuursaal lõpetab hooaja 18. septembril.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz